Pa smo jo dočakali. Jesen!
Prvi rumeni listi so že odpadli z dreves, gozdovi so se začeli barvati v oranžno rumene nijanse in v hladnih jutrih se prebujamo. To so vse razlogi za veselje, namreč to so znaki, da je Hoodtoberfest pred vrati, kjer bomo točili litrice piva, jedli burger z zeljem in klobaso in se (na distanci) zabavali ob dobrih zgodbah, ki smo jih nabirali skozi poletje.
Dragi prijatelji, vrača se bavarska legenda the Wurstmeister burger!
Čeprav nemci veljajo za hladen in trd narod kjer so čustva velikokrat v napoto imajo veliko pojma o klobasah in pivu. V Hood burgerju pa o burgerjih! V bombetko dajo polpet iz 100% slovenske govedine, doma pripravijo nemško kremasto zelje, ki ga v pečici popečejo z maslom in gorčičnimi semeni, dodajo mu nemško gorčico z jabki in vse skupaj zaokrožijo s čisto pravo pivsko klobaso, ki na nemških koncih sliši na ime weisswurst! Slednjo najprej pokuhajo, nato pa še popečejo. S kremastim ementalerjem pa vse skupaj zaokrožijo v avtentično kulinarično čudo.
Pretekla novica/akcija